fantom iz opere

“FANTOM IZ OPERE” POZORISTE NA TERAZIJAMA 21. OKTOBAR 2017.

Polazak iz Novog Sada u 14.30 časova, ispred Elektrovojvodine. Direktna vožnja do pozorišta na Terazijama. Po dolasku fakultativna poseta izložbi "Zaostavština Olje Ivanjicki" ili slobodno vreme do početka predstave u 19.30 časova. Po završetku predstave povratak za Novi Sad, gde se stiže do ponoći.

Najveći svetski mjuzikl “Fantom iz opere” je veličanstvena priča koja započinje kada duh počne da teroriše članove Francuske opere. Duh je, u stvari, deformisani muzički genije zaljubljen u Kristinu, lepu sopranisticu. On zahteva od članova opere da njegovoj ljubavi dodeljuju samo najbolje uloge. Međutim, kada se Kristina zaljubi u zgodnog vikonta De Šanjija, fantom će je oteti i odvesti u mračne prolaze stare Pariske opere.

Glavne uloge tumače Slobodan Stefanoviću, u alternaciji sa Nikolom Bulatovićem. Marta Hadžimanov, u alternaciji sa Mirjanom Matić. Ivan Marković, u alternaciji sa Slavenom Došlom. Prvakinja Opere Narodnog pozorišta u Beogradu Snežana Savičić Sekulić i Mirjana Stojanović, Ljubomir Popović, Dragan Vujić Vujke, Milan Antonić, Dušan Šida, Milena Vasić / Ivana Popović, Dušan Kaličanin, Milena Živanović / Iva Stefanović, a učestvuje i ansambl Pozorišta na Terazijama.

CENA: 2.700,00 dinara

Cena aranžmana obuhvata:

- Prevoz turističkim autobusom

- Kartu za pozorište

- Domaćina agencije i troškove organizacije

Cena aranžmana ne obuhvata:

- Ulaznicu za izložbu "Zaostavština Olje Ivanjicki" 200,00 din.

Prijave se primaju do popune mesta. Minimum za realizaciju je 40 putnika u autobusu.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja TCL NAVIGATOR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *